"phi" - Samenwerking tussen Mirabel Slabbinck en Loft4C (Filip Deslée en Keith Baert)

Sinds kort is Phi niet enkel een Griekse letter of gulden getal. Vanaf nú staat het ook voor de versmelting van vakmanschap en meesterschap. Meer bepaald de ingenieuze samenwerking tussen Mirabel Slabbinck (www.mirabelslabbinck.be) en interieurarchitecten Filip Deslee en Keith Baert van LOFT4C (www.loft4c.be). Die resulteerde in de geboorte van Phi, een unieke collectie interieurlinnen gebaseerd op de verhouding van de ‘Gulden Snede’.* Vertaald in minder wiskundige termen betekent ‘Phi’ hier een compleet aanbod aan bed-, bad- en tafellinnen, en dat 100% geproduceerd en ontworpen in België. En met luxe linnenmerk Mirabel Slabbinck wéét je dat je op vlak van kwaliteit gebeiteld zit.
 
Het groot aanbod aan kleuren en diverse materialen biedt iedereen bovendien de kans om eigen combinaties te maken zodat die harmonieus in je (t)huis passen. LOFT4C geeft daarbij enkele suggesties ter ondersteuning van die persoonlijke wensen, een interieurconcept van A tot Z. En hoe je het patroon ook wendt of keert, het blijft steeds in de perfecte verhouding die ‘phi’ kenmerkt.
 
* Zit phi te diep begraven in je geheugen? Geen (kop)zorgen, we bieden jou graag een geheugensteuntje. De gulden snede is de verdeling van een lijnstuk of een vlak in een perfecte proportie. Die verhouding wordt het gulden getal genoemd en aangeduid met de Griekse letter φ (phi).

Bestellen kan online via www.loft4c.be/shopping/
 

© 2013 | Disclaimer | Made by Westsite